Mleté maso s medvědím česnekem v tukové bláně

Autor receptu: zuzi (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
43× přidáno do oblíbených

Do mísy dáme maso, přidáme drobně nakrájený česnek, vejce, salám nakrájený na tenké nudličky, koření, hořčici, podle chuti osolíme, zahustíme strouhankou, asi hrst a dobře promícháme. Větší mikroténový sáček rozstřihneme, potřeme vodou a maso na něj z mísy vyklopíme. Pomocí sáčku vytvarujeme šišku a přeneseme na připravenou tukovou blánu acelou šišku blánou obalíme. Dáme na pekáček vymaštěný olejem, spojem dolů, podlijeme trochou vody, dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme dočervena. Podáme s bramborem a zeleninovým salátem nebo studené s chlebem.

Komentáře a dotazy…