Mleté maso pod bramborovou čapkou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Mleté maso ochutíme směsí koření, přisolíme a připepříme. Na rozpálený olej dáme nadrobno nakrájenou cibuli a kydž zesklovatí, přidáme mleté maso. Restujeme asi 5 minut. Pak přisypeme strouhanku a za stálého míchání restujeme asi 3 minuty. Podlijeme vývarem, promícháme, přidáme kečup a worcesterskou omáčku, zakryjeme pokličkou a na mírném plameni dusíme asi 20 minut. Mezitím si připravíme bramborovou kaši, do které pak vmícháme nastrouhaný sýr. Do vymazané ohnivzdorné misky dáme masovou směs a překryjeme ji bramborovou kaší. Zapékáme v troubě asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…