Mleté máslové koule z telecího masa

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Telecí maso odblaníme,omyjeme a umeleme na masovém strojku společně s houskou navlhčenou mlékém.Přidáme drobně nakrájenou cibuli,rozšlehaná vejce,sůl,mletý pepř,nakrájenou petrželku,máslo,podle potřeby strouhanku a věechno důkladně promícháme.z připravené směsi tvarujeme menší koule,obalíme je v prosáté strouhance a zvolna usmažíme na rozehřátém sádle.usmažené koule pokapeme citrónovou šťávou. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.

Komentáře a dotazy…