Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka

Autor receptu: misa.vankova.796 (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

1.Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso. 2.Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev chvíli restujeme za stálého míchání. 3.Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme. 4.Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy. 5.Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.

Komentáře a dotazy…