Masové knedlíčky do polévky

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(2 hlasy)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Na másle orestujeme drobně nakrájenou petrželku a cibulku, přidáme pomleté maso a ostatní suroviny, podle chuti osolíme a okořeníme a zahustíme strouhankou. Necháme asi 20 minut odležet a z hmoty děláme malé kulaté knedlíčky. Vkládáme do vařícího vývaru a 5 - 8 minut povaříme - podle velikosti knedlíčků. Knedlíčky do polévky vkládáme před podáváním na stůl. Maso může být i kuřecí, vepřové nebo zbytek pečeného masa.

Komentáře a dotazy…