Masová teratina a olivami

Autor receptu: vladimíra (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Uzené maso, játra i slaninu umeleme a smícháme s mletým libovým masem. Chléb nakrájíme, necháme nasáknout smetanou a přidáme k mleté směsi. přidáme rozdrobený bobkový list a vše rozmixujeme. Pak vmícháme vejce, nakrájené olivy a mrkev, posekané mandle, tymián, majoránku, pepř a sůl. Hmotou naplníme zapékací misku, zakryjeme ji a pečeme v troubě ve vodní lázni. Po vychladnutí terinu nakrájíme na plátky a podáváme s různými studenými omáčkami.

Komentáře a dotazy…