Makrela po japonsku

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Dejte makrelu do mělké misky, přilijte ji marinádou terijaki a posypte polovinou jarní cibulku. Dejte stranou. Nasypte rýži do hrnce, osolte ji, zalijte ji vodou a uvařte podle návodu na obalu. Smíchejte okurku se zbývající jarní cibulkou, špenátem a fazolovými klíčky. Na zálivku promíchejte cukr s vinným octem, solí a pepřem. Rybu vylovte z marinády a rozdělte ji na dva talíře. Pokapejte zbylou marinádou z misky. Salát přelijte zálivkou a podávejte k rybě.

Komentáře a dotazy…