Losos na domácím bylinkovým másle

Autor receptu: Teris19 (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Nejprve si připravíme bylinkové máslo: Do mysky dáme máslo, sůl, najemno nasekané bylinky a šťávu z půlky citronu. Dáme cca na půl minuty do mikrovlné trouby aby nám máslo změklo a místama se i uplně rozpustilo. Důkladně promácháme... Připravíme si pánev na které rozehřejeme máslo a přidáme trochu bylinkového másla. Lososa z jedné strany osolíme a ze zbylých stram potřeme bylinkovým máslem. Dáme na pánev a prudce opečeme nejprve z osolené strany a poté z protější strany a když jsou obě strany nazlatovělé můžeme servírovat. Dáme na talíř a ještě ho tím bylinkovým máslem polijeme. Nejvhodněji jako přílohu můžeme použít brambory, nebo jen rukolu. Dobrou chuť ! :)

Komentáře a dotazy…