Lilkový kaviár s tuňákem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

1) Lilek pečeme v celku na 180 °C – má se nafouknout a slupka musí být křupavá. 2) Tuňáka nakrájíme na tenké plátky. 3) Šalotku a zázvor nasekáme najemno. 4) Tuňáka, šalotku i zázvor opečeme na olivovém oleji. 5) Po chvíli přidáme lístky z tymiánu. 6) Lilek oloupeme, nasekáme a přidáme ke směsi. 7) Osolíme, opepříme. 8) Podáváme posypané lístky rukoly a hoblinkami parmazánu s křupavým toastíkem.

Komentáře a dotazy…