Kynutý vošouch

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Kvasnice rozdrobíme v mléce.Ze syrových strouhaných brambor scedíme vodu,přidáme rozmačkané vařené brambory,utřený česnek,majoránku,osolíme,opepříme a na konec přidáme rozšlehané vejce a s vykynutýma kvasnicema zaděláme těsto.Jěště přidáme usekané vařené uzené maso.Těsto nalijeme do důkladně vymaštěného pekáčku,necháme asi hodinu kynout,potom je jěště na povrchu pomastíme a pečeme do červena.Hotový pokrájíme na dílky a podáváme teplý se zeleninou.

Komentáře a dotazy…