Kuřecí směs po thajsku

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Dáme vařit rýži a připravíme si maso. Řízky nakrájíme na kostičky, okořeníme a osmažíme na olivovém oleji. Po opražení přidáme k masu zeleninu, stáhneme z plamene a necháme chvíli podusit do měkka. Během dušení si na druhé pánvi připravíme omáčku. Pánev zakápneme olivovým olejem a přidáme větší množství pasty. Zhruba 1 minutu pražíme za stálého míchání. Po uvolnění vůní přidáme kokosové mléko a smetanu. Stále mícháme, dokud není vše dobře rozpuštěné a bez hrudek. Můžeme přidat i zeleninový vývar. Na talíři podáváme rýži pokladenou masem a zalitou omáčkou.

Komentáře a dotazy…