Kuřecí Samuraj

Autor receptu: Proxi (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Cibuli a papriku nakrájíme na proužky, klobásu na kolečka a společně orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme na kostky nakrájené maso, opaprikujeme, osolíme a opepříme. Jakmile se maso zatáhne, podlijeme vodou a přidáme masox a protlak. Promícháme a necháme vařit, dokud maso není měkké. Poté dochutíme kečupem a chilli omáčkou, případně dosolíme. V hrnku si rozklvedláme v teplé vodě (asi 200ml) hladkou mouku (asi 3 lžíce) a zahustíme omáčku. Podáváme s hranolkami / rýží / brambory / bramboráčky. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…