Kuřecí maso s pórkem a žampióny ve smetanové omáčce

Autor receptu: Jirulle (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na kousky. Orestujeme na oleji, osolíme a okořeníme (např. houbové koření, ďábelské, grilovací apod.) Přidáme nakrájené žampiony a pórek (nakrájený na půlkolečka). Smažíme. Přidáme smetanu (na 4 kuř. prsa 500ml smetany - porce pro 5 - 6 lidí) a dva trojúhelníčky taveného sýra. Povaříme cca 10 minut. Jako přílohu můžeme podávat hranolky, brambory nebo rýži.

Komentáře a dotazy…