Kuře Maršálek

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na kostičky a dáme do misky. Česnek utřeme se solí, vzniklou kašičku přidáme k masu, vše opepříme, přidáme kmín a papriku a dobře promícháme. Necháme chvilku uležet v chladu. Papriky si zatím nakrájíme na malé kousky. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme odleželé maso a chvíli restujeme. Po chvíli přidáme nakrájené papriky a vše lehce podlijeme. Pod pokličkou dusíme skoro doměkka. Chvíli před koncem jemně zahustíme moukou, rozmíchanou ve vodě a ještě provaříme. Podáváme s různě upravenými bramborami. Když použijeme maso z celého kuřete, případně i s kousky kůže, jídlo získá na chuti.

Komentáře a dotazy…