Krůtí maso z konzervy s vejci

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Konzervu krůtího masa ve vlastní šťávě otevřeme a maso v ní nakrájíme na 6 plátků. Poté celý obsah konzervy vyklopíme do teflonové pánve a plátky urovnáme. Maso v konzervě obsahuje šťávu, takže není třeba pod maso dávat mastnotu. Ve vodě si rozmícháme kečup a maso s ní polijeme. Na obsah pánve rozklepneme vejce, která mírně osolíme a dle chuti opepříme. Zvolna opékáme, dokud vejce neztuhnou. Obsah pánve rozdělíme na porce a dáme na talíř. Podáváme s bramborovou kaší. Pro přípravu pokrmu používáme kvalitnější konzervu. Pokud je maso z konzervy více slané, tak vejce nesolíme.

Komentáře a dotazy…