Krkovička dle Mistra Jana

Autor receptu: petr.helman.5 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pekáček vymažeme pár kapkami olivového oleje a vyložíme slaninou. Na slaninu položíme naklepané, osolené a opepřené plátky krkovičky a pomažeme směsí hořčice a kečupu. Dále přidáme na kolečka pokrájenou cibuli. Poté klademe na kolečka krájené brambory,kdy každou vrstvu okořeníme solí, pepřem, majoránkou a drceným česnekem. Poslední vrstvu co se do pekáčku vejde navíc ještě opatrně pokapeme olejem. Pečeme většinu času přiklopené druhým pekáčkem, nebo alobalem

Komentáře a dotazy…