Kreolská rýže s játry a krevetami

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených
  1. Jednu cibuli nakrájíme na kostky, druhou na půlkolečka. Jednu papriku nakrájíme na kostky, druhou na proužky. Žampiony nakrájíme, česnek prolisujeme, játra pomeleme. Chilli papričku nadrtíme, řapík celeru nakrájíme.
  2. Kostky cibule, papriky a žampiony osmažíme na oleji. Když je zelenina osmahnutá dozlatova, přidáme česnek a necháme ho rozvonět.
  3. Poté přidáme játra, tymián, chilli papričku, pepř, půlkolečka cibule, celer a proužky papriky. Opékáme dohněda.
  4. Poté vmícháme syrovou rýži, krevety a vývar a vaříme 20 minut. Rýže by měla být měkká.
  5. Před podáváním necháme 5 minut odstát a podáváme ozdobené jarní cibulkou.

Komentáře a dotazy…