Králík pečený na zelenině

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

Králičí maso posolíme, potřeme česnekem, přidáme zeleninu (dle vlastního výběru) a dáme péct do trouby. V průběhu pečení podléváme, aby vzniklo dostatek šťávy. V závěru pečení vyjmeme zeleninu a králíka necháme ještě krátce dopéci. Nakonec vložíme zeleninu, kterou vmícháme do šťávy. Poznámka k receptu Přidáme-li do pekáče celé brambory ve slupce, pohodlně připravíme i chutnou přílohu najednou. Podávat můžeme i s oblohou z rajčat, papriky, ledového salátu a oliv.

Komentáře a dotazy…