Krakonošovo tajemství

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Plátky krkovičky naklepeme a z obou stran posypeme grilovacím kořením. Brambory nakrájíme na kolečka, cibuli na půlkolečka. Dvojité pláty alobalu potřeme olejem, poklademe brambory, posolíme. Na brambory přijde maso, které potřeme hořčicí. Pak cibuli a nakonec plátky slaniny (já zrovna neměla, tak jsem dala šunku). A zabalíme do alobalu. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C tak hodinu a půl. Po hodince zkontrolujeme, každá trouba jinak hřeje a peče!! Dělám většinou dříve než těsně před časem oběda a nechávám pak ještě v troubě.

Komentáře a dotazy…