Krakonošova pomazánka

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Olomoucké tvarůžky rozmačkáme vidličkou (pokud jsou dostatečně měkké) nebo je nakrájíme na menší kousky a umeleme nebo rozsekáme v mixéru. Vložíme je do misky a přidáme změklé máslo a oloupanou cibuli nasekanou nadrobno. Vše poprášíme mletou sladkou a pálivou paprikou a důkladně promícháme. Je-li potřeba, pomazánku ještě osolíme. Podáváme ji na lehce opečených plátcích celozrnné bagety nebo na krajících čerstvého chleba a posypanou jemně nakrájenou pažitkou.

Komentáře a dotazy…