KOLOŽVÁRSKÉ ZELÍ jak mě naučili

Autor receptu: ivana.michalova.39 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

1 kg - Mleté maso (použít širokou šajbu) 2-3 ks - cibule 1-2 sáčky kysaného zelí(jeli domácí podle oka a chuti) 2-3 hrnky ryže(uvařit) nebo 5 sáčků 3-5 ks -vajec Cibuli spěníme na oleji a přidáme mleté maso které podusíme do měkka.Potom přidáme kysané zelí a vařenou rýži a vše řádně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Vše vložíme do pekáče a zalejeme rozkvrdlaným vejcem a zapečeme v troubě zhruba 20 min./200°C Jako přílohu mužeme použít brambory,brambor knedlík,bramborové pečené placky .

Komentáře a dotazy…