Kedlubny plněné hermelínem

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Kedlubny oloupeme a uvaříme v osolené vodě cca 12 minut. Pak je vyjmeme a necháme trochu vychladit. Odřežeme vrch kedlubny a vnitřek vydlabeme tak, aby nám vznikla mistička. Na másle osmažíme cibulku, přidáme nasekané středy kedluben a na kostičky nakrájený Hermelín a chvíli dusíme, až se nám Hermelín rozteče. Pak mmůžeme, ale nemusíme přidat 2 vajíčka, necháme srazit a naplníme mystičky kedluben. Dáme je na pečící papír do pekáčku, který jsme mírně potřeli olejem do vyhřáté troby a pečeme 10-12 minut. Po 10 minutách je vyjmeme, posypeme tvrdým, nastrouhaným sýrem a pečeme dalších 10-12 minut Podáváme s vařeným bramborem politým máslem a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…