Kedlubnová remuláda s kuřecím masem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

1) Kedlubny oloupeme a nakrájíme na nudličky. 2) Kuřecí maso naklepeme, osolíme a opepříme. Usmažíme na oleji. Nakrájíme na tlusté nudličky. 3) Jogurt smícháme s citronovou šťávou a majonézou. 4) Uvedené množství je na 4 porce, tak si připravíme 4 talířky, na každý dáme kedlubnu - osolíme, opepříme. Poté čtvrtinu kuřecího prsa a kedlubnu zakápeneme jogurtovou zálivkou. Na zálivku nasypeme trochu petrželky.

Komentáře a dotazy…