Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Kávový krém na slepování cukroví
Autor receptu:
Jirinaja
(45 receptů)
Jirinaja
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
10 min.
PT10M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
240 g moučkového cukru
300 g másla
4 lžíce kávy (uvařené)
Máslo ušleháme s moučkovým cukrem a čtyřmi lžícemi silné kávy.
Zkuste také
Šlehačkové cukroví nejen na Vánoce
10
28
24
Linecká kolečka s pistáciemi
60
3
8
Méně obvyklé vánoční cukroví - 5 druhů
60
2
5
Kakaové půlměsíčky
100
11
33
Čokoládový rohlíčky
100
0
1
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.