Karamelová kytička plněná pěnou z kaki persimon

Autor receptu: nina.dvorakova.16 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

1. Ušlehejte bílky a přidejte máslo, cukr a nakonec mouku, dobře zamíchejte. 2. Na plech dejte malé porce vzniklého krému, které uhlaďte lžičkou, až vznikne tenká vrstva. Tímto způsobem vytvořte 8 větších placiček, které dejte péct do trouby na střední teplotu, než zezlatoví jejich okraje. Jakmile jsou hotové, vyjměte z trouby, a ještě než vychladnou, vytvarujte kytičku, pomoci může sklenička, kolem které těsto vymodelujte. NENECHTE zezlatovět více jak okraje placek, jinak vám nepůjde tvarovat kytička a placka se bude trhat. 3. Na pěnu rozmačkejte kaki Persimon Bouquet, smíchejte s ušlehanou smetanou s cukrem. Touto směsí naplňte kytičku. 4. Pěnu ozdobte malými kuličkami krystalizovaného kaki Persimonu, drobným lesním ovocem, případně kouskem čokolády. Ozdobte plátky máty.

Komentáře a dotazy…