Kančí ragú s ginem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

1) Maso nakrájíme na stejně velké kusy o velikosti vlašského ořechu, zeleninu na hrubo. 2) Libeček, tymián, majoránku, bobkové listy a skořici svážeme provázkem do takové "kytice". 3) Maso opečeme v hrnci a dáme stranou. 4) Na výpek z masa dáme restovat cibuli a celer, po chvíli přidáme cukr. Přidáme rajský protlak a mletou papriku a necháme zkaramelizovat. 5) Poté zalijeme ginem, vývarem a červeným vínem. Přidáme maso, svazek bylin a lžičku soli. Dusíme 3 hodiny doměkka. 6) 15 minut před koncem přidáme mrkev, řapíkatý celer a pórek. 7) Dochutíme solí, pepřem, brusinkami a petrželku.

Komentáře a dotazy…