Kambala na olivovém oleji a ravioli plněné hříbky

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

1) Rybu nakrájíme na 4 filety. 2) Z 200 g mouky a 2 vajec připravíme těsto na ravioli, které necháme chvíli uležet. 3) Hříbky, šalotku a česnek nakrájíme na jemno a společně smažíme na pánvi. Osolíme, opepříme. 4) Z těsta vyválíme dva stejně velké pláty. 5) Na jeden plát vršíme hromádky houbové směsi asi 1 cm od sebe. 6) Druhý plát potřeme zbylým vejcem a dáme ho na první plát, aby se pěkně přilepily. 7) Nakrájíme ravioli. Vaříme je v osolené vodě asi 5 minut. 8) Rybí filety opečeme zprudka na pánvi, poté dopečeme 10 minut na 200 °C. 9) Rybí filety podáváme s ravioli a zbylou hříbkovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…