Kachní prsa po asijsku

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Maso osolíme, naložíme na hodinu do marinády ze sójové a rybí omáčky. Na oleji opečeme 10 minut na skus pokrájenou zeleninu, houby a bambusové výhonky. Přidáme nasekaný česnek, zalijeme zbylou marinádou rozmíchanou se solamylem. Ochutíme sezamovým olejem a solí. Na suchou rozpálenou pánev dáme maso kůží dolů a opečeme dohněda z obou stran. Přendáme do pekáčku a pečeme 15 minut na 200°C. Maso nakrájíme na plátky, podáváme na zelenině.

Komentáře a dotazy…