Jelení ragú

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Plátky jeleního masa naklepeme,osolíme,zakapeme citronem a necháme v chladu několik hodin rozležet.Pak maso z obou stran zprudka opečeme na oleji a vyndáme ho.Na oleji zpěníme kostičky salniny,přidáme nakrájenou cibuli,česnek a mrkev a opečeme.Vložíme zpět maso,přidáme všechno koření,zalijeme červeným vínem a dusíme doměkka.Šťávu přecedíme,vložíme do ní z másla a mouky uhnětenou kuličku,kapary a cibulky a promícháme.Přidáme maso,plátky citronu a prohřejeme.Podáváme s opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…