Jehněčí stew

Autor receptu: Alča621 (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

V hrnci na rozehratem oleji orestovat najemno nakrajenou cibuli a pridat na kostky nakrajene jehneci maso, osolit a opeprit. Zalit vyvarem a pridat 100g brambor nakrajenych na kostky, koreni a rozmaryn a dusit asi 45 -60 min ( skoro domekka) Pote pridat zbytek oloupanych a na vetsi kusy nakrajenych brambor a na kolecka nakrajenou mrkev. Vse dusit dalsich 20-30 min, az jsou brambory mekke. Priprava 15 min, Duseni -70 min Vyborne servirovane s cerstvym chlebem. Australska specialita, Dobrou CHUT! Je mozne misto jehneciho zamenit maso za hovezi, doba duseni se prodlouzi o dalsich 30 min. A omlouvam se za hacky a carky, bohuzel"nemam"

Komentáře a dotazy…