Jehněčí se sušenými rajčaty, česnekem a šalvějí

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených
  1. Jehněčí maso nakrájíme na medailonky.
  2. Česnek, rajčata a šalvěj nakrájíme nadrobno. Přidáme trochu olivového oleje.
  3. Do této marinády vložíme maso a necháme přes noc marinovat.
  4. Poté maso vyndáme z marinády a zbavíme ho všech kousků česneku a rajčat.
  5. Maso zprudka opečeme na pánvi, poté zalijeme marinádou, podlijeme vodou a dusíme doměkka (asi 40 minut).
  6. Cibuli nakrájíme nahrubo, papriku a cuketu na nudličky.
  7. Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme cuketu a papriku. Můžeme lehce osolit. Dusíme doměkka.
  8. Jehněčí podáváme s bagetkou a dušenou zeleninou.

Komentáře a dotazy…