Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Další fotografie
Jehněčí se sušenými rajčaty, česnekem a šalvějí
Autor receptu:
sonizna
(502 receptů)
sonizna
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
45 min.
PT45M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
balzamikový ocet
olivový olej
sůl
pepř
šalvěj
rajče (sušené)
600 g jehněčího masa
1 cibule
2 cukety (kulaté)
2 papriky (červené)
4 stroužky česneku
Jehněčí maso nakrájíme na medailonky.
Česnek, rajčata a šalvěj nakrájíme nadrobno. Přidáme trochu olivového oleje.
Do této marinády vložíme maso a necháme přes noc marinovat.
Poté maso vyndáme z marinády a zbavíme ho všech kousků česneku a rajčat.
Maso zprudka opečeme na pánvi, poté zalijeme marinádou, podlijeme vodou a
dusíme
doměkka (asi 40 minut).
Cibuli nakrájíme nahrubo, papriku a cuketu na nudličky.
Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme cuketu a papriku. Můžeme lehce osolit. Dusíme doměkka.
Jehněčí podáváme s bagetkou a dušenou zeleninou.
Zkuste také
Recept Rýžový nákyp
30
1
4
Vepřové plátky na hořčici
60
6
4
Fantastické řízečky
20
18
21
Řízky naopak
45
2
2
Kachna se žampionovou nádivkou
100
4
1
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.