Jehněčí kýta s lilkem a slaninou

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Lilek omyjeme, nakrájíme na kolečka a posypeme solí. Necháme asi 30 minut stát, pak kolečka lilku opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Slaninu nakrájíme na silnější plátky, kýtu naklepeme a nakrájíme na kousky. Na jehly střídavě napichujeme plátky masa, lilku a slaniny. V oleji rozmícháme utřený česnek, sůl a pepř. Jehly položíme na rozpálený gril a vše potřeme ochuceným olejem. Grilujeme ze všech stran do změknutí masa a průběžně potíráme zbylým olejem. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…