Jednoduchý dip k pečenému masu, ale i zálivka na salát

Autor receptu: stanicka007 (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Opravdu jednoduše dle množství, které potřebujeme, použije zakysanou smetanu. Doporučuji kaufland zelenou, je krásně hustá a i přidáním koření nemění konzistenci - nepouští vodu - jako jiné druhy. Osolíme, opepříme, přidáme čerstvě nasekanou pažitku a prolisovaný česnek. Promícháme a necháme vychladit. Doporučuji následně zbytečně nemíchat, aby zůstal hustý krém. Kombinace pažitky, smetany a česneku je výborná k pečenému masu nebo na zeleninový salát. Snadné a dobré.

Komentáře a dotazy…