Jednoduchý bamborový guláš

Autor receptu: Jirulle (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli. Odstavíme z plamene a přidáme gulášové koření, červenou mletou sladkou papriku (můžeme přidat i pálivou nebo chilli). Zamícháme a zalijeme ve vodě rozkvedlanou hladkou moukou. Dolijeme vodou do požadovaného množství a dáme vařit. V troše vody rozvaříme kostku masoxu a to pak přilijeme ke guláši. Guláš mícháme. Až se začne vařit přidáme na kostky nakrájené brambory a salám (např. gothaj, český nebo točený). Podle hustoty můžeme přidat ve vodě rozkvedlanou mouku. Dochutíme majoránkou a utřeným česnekem, Podle chuti dosolíme. Ke guláši můžeme podávat chléb.

Komentáře a dotazy…