Játrová pomazánka teplá

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Na pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme drobně pokrájenou cibulku spolu s česnekem. Jakmile začne cibule sklovatět, přidáme paštiku rozdělenou na několik menších kousků a za stálého míchání ji rozpustíme. Potom směs přikořeníme a zalijeme rozšlehanými vejci. Mícháme ještě chvilku, dokud vejce nezačnou houstnout. Odstavíme, podle chuti při-solíme, případně připepříme a plníme rozkrojené vdolečky. Pomazánka se dá samozřejmě namazat na krajíce chleba, obložit plátky rajčat a neloupané salátové okurky, čímž vznikne rychlá a levná večeře, nebo navrstvit na omyté listy hlávkového salátu a podávat s pečivem.

Komentáře a dotazy…