Jasai tempura

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

1) Zeleninu nakrájíme na větší kousky. 2) Obalovací směs smícháme s vejcem a ledovou vodou - ve vodě můžeme před použitím dát kostky ledu - horký olej a ledová voda jsou základem tohoto receptu. 3) Na pánvi rozpálíme olej. Jednotlivé kousky zeleniny namáčíme do těstíčka a smažíme dozlatava. 4) Připravíme si omáčku a to tak, že svaříme 200 ml vody a směs Dashi no moto. Odstavíme a přidáme nastrouhanou bílou mrkev. Zeleninu v tempuře namáčíme do těstíčka.

Komentáře a dotazy…