Janovské kotlety

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Vepřové kotlety zbavíme přebytečného tuku a po obou stranách naklepeme,posolíme a pokapeme citronovou št´ávou a obalíme v hladké mouce,vejci a strouhance.Obalené kotlety osmažíme narozpáleném oleji a necháme okapat přebytečný tuk a pak kotlety vložíme do kastrolku,přikryjeme pokličkou a dáme do vyhřáté trouby,aby zůstaly teplé.Na rozpálený tuk po smažení dáme pokrájená rajčata a krátce je na tuku podusíme.Do šťávy přidáme jemně posekanou petrželku,pepř,sůl a kousek másla.Kotlety dáme na mísu a přelijeme připravenou šťávou.Podáváme s vařenými špagety.

Komentáře a dotazy…