Jablečná přesnidávka s vanilkovým pudingem

Autor receptu: OQRST15 (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

Jablka oloupeme, očistíme od jadřince, nakrájíme na kostky k tomu přidáme cukr krupice dáme do hrnce, podlijeme vodou a vaříme zhruba 15-20 minut, než jablka z měknou. Po uvaření necháme jablka vychladnout, rozmixujeme přivedeme k varu a zvlášt' si rozděláme necelý půl litr vody, kde bude rozkvedlaný vanilkový puding. Puding vlejeme do jablečné směsi a vaříme zhruba 2 minuty pak plníme do sklenic a zavařujeme na 80 stupňů asi 15 minut.

Komentáře a dotazy…