Huspenina se zeleninou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Všechno maso očistíme a omyjeme, dáme do většího hrnce se studenou vodou, osolíme a přivedeme k varu. Zvolna vaříme 90 minut. Oloupanou cibuli, mrkev, petržel a celer spolu s kořením přidáme do hrnce k masu a vaříme ještě dalších 40 minut. Těsně před koncem přidáme hrášek a ocet. Když jsou maso i zelenina měkké vyjmeme je, maso pečlivě vykostíme a pokrájíme na kostky (cca 3cm), zeleninu nakrájíme nadrobno. Všechno ozdobně nakrájíme do vhodných (tj. spíše nižších nádob). Vývar přecedíme přes síto a zalijeme jím maso se zeleninou. Nakonec necháme huspeninu na chladném místě ztuhnout.

Komentáře a dotazy…