Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Hovězí tatarský biftek
Autor receptu:
objev
(500 receptů)
objev
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
20 min.
PT20M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
topinky (k podávání)
sůl
pepř
pár kapek tabasca
1 lžička kyselé okurky (nadrobno nakrájené)
1 lžička kaparů (nasekaných)
400 g zadního hovězího (mletého)
2 žloutky
2 jarní cibulky
1 lžíce rajčatové passatty
1 lžíce pažitky (nasekané)
1 lžíce hořčice (dijonské)
1 lžíce worcestrové omáčky
1) Vše smícháme. 2) Podáváme s topinkami.
Zkuste také
Recept Rýžový nákyp
30
1
4
Vepřové plátky na hořčici
60
6
4
Fantastické řízečky
20
18
21
Řízky naopak
45
2
2
Kachna se žampionovou nádivkou
100
4
1
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.