Hovězí tatarák s kapary a bylinkovým salátem

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Svíčkovou rozdělíme na části a očistíme od blanek. Maso nakrájíme na velmi drobné kostičky a uložíme do mísy. Pažitku nasekáme a přidáme k masu. Šalotku a kapary nakrájíme nadrobno a také přidáme do mísy. Dochutíme solí, pepřem, hořčicí, tabascem a olivovým olejem. Důkladně vše promícháme. Na každý talíř dáme porci tataráku a do jeho středu vyklepneme žloutek z křepelčího vajíčka. Dozdobíme salátem a přiložíme toast.

Komentáře a dotazy…