Hovězí ragú

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

V rozehřátém oleji zkaramelizujeme cukr dozlatova, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme do světlehněda. Pak přidáme na kostky nakrájené maso, krátce osmahneme, osolíme, podlijeme částí vína a dusíme téměř doměkka. Podle potřeby podléváme. Mezitím nakrájíme na plátky kořenovou zeleninu a přidáme k masu. Po chvíli dušení ragú zahustíme jíškou z másla a mouky, přidáme zbylé víno a zvolna dusíme doměkka. Podáváme s různými druhy noků, příp.brambory nebo rýží.

Komentáře a dotazy…