Hovězí přírodní pečeně

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Odblaněné,omyté maso naklepeme,osolíme,opepříme.Do pekáčku dáme sádlo a maso a po všech stranách prudce opečeme.Snížíme teplotu,k masu přidáme jemně nakrájenou cibuli,mírně ji osmažíme,podlijeme vývarem a nádobu s masem přendáme do rozehřáté trouby a při 180 stupních pečeme do měkka.Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou a podléváme vývarem.Doba pečení je závislá na druhu masa,průměrně trvá 2 hodiny.Měkké maso vyjmeme,ze šťávy sebereme tuk,přilijeme1dl vývaru,víno,přidáme máslo a povaříme.Šťávu přecedíme.Pečeni nakrájíme na plátky a přrlijeme přírodní šťávou.Příloha brambory,rýže.

Komentáře a dotazy…