Hovězí pečeně na studeno

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Maso opereme, 1 den před přípravou marinujeme v zelenině a oleji, necháme v chladu a osolíme. Druhý den rozpálíme tuk, vložíme marinované maso a dáme do horké trouby. Pečeme rychle a tak, aby z masa nevytékala krev, ale růžová šťáva. Maso vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Nakrájíme na tenké plátky a ozdobíme zeleninou. K masu podáváme malé nakládané okurky, studené omáčky, hlávkový salát, rajčata, okurky, ředkvičky apod.

Komentáře a dotazy…