Hovězí na protlaku s česnekem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Na sádle v tlakovém hrnci usmažíme oloupané a na drobno nakrájené cibule do růžova. Zasypeme jí paprikou, zamícháme a vmícháme kostky masa. Ihned zalijeme vodou a přidáme sůl, kmín, pepř, protlak a česnek. Promícháme, hrnec uzavřeme a dusíme asi 60 minut - do změknutí masa. Poté přidáme bujón, sójovou a worčestrovou omáčku a po promíchání dosolíme. Omáčku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Podáváme s knedlíkem a maso posypeme syrovou cibulí nakrájenou na půlkolečka.

Komentáře a dotazy…