Hovězí na česneku s dýní

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Maso omyjeme a osušíme, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Do kastrolu dáme sádlo, přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, necháme zvolna vyškvařit. Přidáme cibuli a necháme zesklovatět, přidáme maso a orestujeme ho. Vmícháme lžíci mleté červené papriky, osolíme, opepříme. Přidáme granulovaný a medvědí česnek, podlijeme vývarem a necháme pod pokličkou dusit. Když je masenko už skoro měkké přidáme dýni, strouhanou citronovou kůru a necháme dusit, dokud není masenko i dýně měkké. Guláš dochutíme rozetřeným česnekem, čerstvou majoránkou, je-li potřeba dosolíme, dopepříme a už si pochutnáváme.

Komentáře a dotazy…