Hovězí maso s omáčkou

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(7 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Na pekáč dáme maso, přidáme očištěnou zeleninu nakrájenou na kostky, koření, máslo nakrájené na plátky, osolíme a podlijeme vodou. Přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka a dočervena. Maso vytáhneme, koření vybereme a zeleninu rozmixujeme. Přidáme vodu a uvedeme do varu. Přilijeme mléko a zahustíme škrobem, rozmíchaným v trošce vody a ještě krátce povaříme. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…