Hovězí líčka na víně

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Líčka, nejlépe z mladého býka, nakrájíme na větší kousky. Osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na oleji osmažíme dozlatova. Maso vyjmeme a na výpeku osmažíme slaninu, cibulku a česnek, zalijeme vínem, přidáme vývar a vložíme bylinky, mohou být i jiné než jsem jmenovala, to podle vás a dostupnosti, přidáme sůl a pepř. Dusíme asi hodinu, měkká líčka vyjmeme, upravíme šťávu a nalijeme na líčka. Podáváme s brambory, či br. kaší.

Komentáře a dotazy…