Hovězí kostky v mrkvi

Autor receptu: Pavka (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Hovězí maso nakrájíme na kostky, v hrnci si zpěníme cibuli na oleji a přidáme osolené,opepřené a okmínované maso. Chvíli podusíme a přidáme nakrájenou mrkev třeba na kolečka, nové koření, bobkový list, přiměřeně zalijeme vodou a dáme dusit do tlakového hrnce tak na 1-2 hodinky. Jakmile je maso hotové, uděláme si mouku s vodou a zahustíme omáčku a dle chuti můžeme ještě dochutit. Vhodná příloha je třeba vařený brambor.

Komentáře a dotazy…