Hovězí kostky se žampióny

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Žampióny nakrájíme na plátky a na oleji orestujeme. Na trošce oleje zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájené maso a orestujeme. Dáme do tlakového hrnce, přidáme žampióny, podle chuti osolíme, opepříme a okmínujeme. Podlijeme trochou vývaru , hrnec uzavřeme a dusíme doměkka - asi 25 - 30 minut. Přilijeme vývar, uvedeme do varu, zahustíme škrobem ( nebo moukou ), který jme rozmíchali v trošce vody. Krátce povaříme a podle chuti dosolíme a dokořeníme. Podáváme s bramborem, rýží, pohankou, atd.

Komentáře a dotazy…